Mark Feyaerts kandideert op lijst gemeenteraadsverkiezingen N-VA

Op 30 mei 2018
Mark Feyaerts naar N-VA

Schepen Mark Feyaerts (ex-sp.a, nu onafhankelijk) maakt de overstap naar de N-VA. “Een weloverwogen beslissing en een positieve keuze”, zegt Feyaerts. “De N-VA brengt zowel in Haacht als op andere politieke niveaus een realistisch verhaal. Met de juiste oplossingen. De correcte en humane manier waarop de partij de migratieproblematiek aanpakt, is daar een mooi voorbeeld van.” De huidige schepen zal op de 7deplaats staan op de lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik heb geen eisen gesteld bij mijn overstap en ben blij met deze strijdplaats. Ik sta klaar om op een positieve manier campagne te voeren.”

Fractieleider Frank Vannetelbosch is verheugd met de komst van Mark Feyaerts. “We zaten de voorbije bestuursperiode natuurlijk in een tegengestelde rol en hebben als oppositie ook zijn beleid soms op de korrel genomen. Maar de samenwerking is altijd correct en respectvol verlopen. We hebben met Mark de voorbije weken veel gesprekken gevoerd. Het werd al snel duidelijk dat hij op dezelfde golflengte zit wat betreft de toekomst van Haacht en het volledige N-VA-verhaal.”

“De ervaring en kennis van Mark is zeker een aanwinst voor onze lokale afdeling”, zegt ook voorzitter Bert Francois. “Dat het om een positieve en weloverwogen beslissing gaat, bewijst het feit dat Mark op geen enkele manier eisen aan zijn overstap heeft gekoppeld. Hij wil gewoon meeschrijven aan een sterker beleid in Haacht.”

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is