Kristel Godyns voor N-VA Haacht naar de Vlaamse verkiezingen

Op 20 mei 2024, over deze onderwerpen: Verkiezingen juni 2024
Kristel Godyns voor N-VA Haacht naar de Vlaamse verkiezingen

Kristel Godyns, voorzitter van N-VA Haacht en lijsttrekker in Haacht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober, zal voor N-VA opkomen op de kieslijst voor het Vlaams Parlement als 13de opvolger.

Kristel werd geboren en getogen in een Vlaams nest en groeide op in Wespelaar. Haar vader, Michaël Godyns, was er jaren lid van de Volksunie en zetelde verscheidene jaren als gemeenteraadslid en als Schepen van Sport en Cultuur in het Schepenencollege van Haacht.

“Dat ik ooit zijn vrijgevochten en Vlaamse voetsporen zou volgen, heb ik nooit durven dromen. Tot in 2018 de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen diende opgesteld. Het zaadje begon te kiemen”, vertelt Kristel.

In 2022 werd Godyns verkozen tot voorzitter van de lokale N-VA afdeling in Haacht. “Ik wil meebouwen aan onze maatschappij, meehelpen om orde op zaken te stellen, vooral op sociaal gebied. Mee onze welvaart herstellen en zo uiteindelijk komen tot een rechtvaardige en sociale samenleving. Een sterke sociale maatschappij waarin iedereen die het nodig heeft een deel van de koek krijgt, maar waar misbruik wordt gestraft.  Maar ik wil ook gaan voor een samenleving die groen en Vlaams is!” besluit ze.

Op zondag 9 juni 2024 worden er federale, regionale en Europese verkiezingen georganiseerd. Kristel zal er op de Vlaamse N-VA kieslijst staan voor Vlaams-Brabant. Lijsttrekker voor het Vlaams Parlement is Ben Weyts.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is