Jong N-VA Haacht is een feit!

Op 15 april 2012

De N-VA kent als enige partij in Vlaanderen een groeiend ledenaantal. 
N-VA Haacht is in het laatste jaar reeds verdrievoudigd. Ook onder jongeren vinden we een groeiende interesse in de N-VA.

Op zaterdag 7 april verkozen de Haachtse N-VA jongeren hun eerste bestuur. 
Nele Van de Maele is voorzitter, Arno De Proost wordt secretaris en Nathalie Andries penningmeester. De overige bestuursleden zijn Quinten Bollaerts, Frank Vannetelbosch en Marc Verbelen.

Nele:” Jong N-VA Haacht wil een spreekbuis zijn voor de jeugd in onze gemeente. We pakken problemen en knelpunten aan zonder taboes.
We stellen vast dat verschillende initiatieven, zoals de Roefel en de kroegentocht tijdens de vorige bestuursperiode zijn afgeschaft.
Deze initiatieven sloegen nochtans aan. Als men deze toch wilt afschaffen is Jong N-VA van mening dat er gelijkwaardige activiteiten in de plaats moeten komen.
Al bijna zes jaar wordt een multifunctionele zaal met aangepaste fuifgelegenheid aangekondigd maar we merken dat daden de woorden niet volgen.
Jong N-VA Haacht pleit dat men hier snel werk van maakt.

Daarnaast ondervinden jeugdverenigingen problemen met hun lokalen en speelterreinen zonder dat de gemeente een gepast antwoord geeft.

Wij vragen dan ook dat alle jeugdverenigingen op eenzelfde manier behandeld worden en er voor ieder van hen een lange termijn-oplossing komt.
Tot slot hoop ik als jongerenvoorzitter dat de volgende samenstelling van de gemeenteraad een vernieuwing kent.
We zullen er als Jong N-VA Haacht voor zorgen dat op de N-VA-lijst jonge en bekwame mensen kansen krijgen”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is