Nieuw kernbestuur N-VA Haacht

Op 25 mei 2011

Nu ongeveer de helft van het jaar 2011 achter de kiezen is, kunnen we met N-VA Haacht alvast terugkijken op een goed eerst semester. Ons ledenaantal is met ruim  40% gegroeid. In maart werd onze nieuwe website gelanceerd: www.n-va.be/haacht. In april was Studio 2000 de plaats van afspraak waar een eivolle zaal Siegfried Bracke opwachtte. Ruim 60 aanwezigen stonden klaar met hun kritische vragen.

Eind mei kozen de leden van  N-VA Haacht een nieuw 7-koppig kernbestuur: voorzitter Maurice Paulissen, secretaris Marc Verbelen, communicatieverantwoordelijke en OCMW-raadslid Frank Vannetelbosch, organisatieverantwoordelijke en gemeenteraadslid Marc Vermylen, penningmeester André Hens, bestuurslid Richard De Cuber en ledenverantwoordelijke Jan Vannetelbosch . Het nieuwe kernbestuur was nog maar net samengesteld of een nieuw kandidaat-bestuurslid bood zich aan om mee te werken.

Het nieuwe bestuur zal de drijvende motor zijn achter een N-VA afdeling die zich zoals voorheen inzet voor het belang van alle Haachtenaren. N-VA Haacht zal vanuit de oppositie constructieve voorstellen blijven formuleren en zo bijdragen tot een goed beleid in Haacht!

Wil je ook mee helpen met het nieuwe bestuur dan kan je een mailtje sturen naar haachtinfo [at] haacht.be (@n-va.be)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is